Wawa Cosmetics Store

WAWA I LOVE U (FREE LOVE SPONGE) NEW!

MYR49.90

GIFT SET PALING HOT 2022..!!
.
Anda tengah cari hadiah?
Anda tengah dalam dilemma untuk 'reward' diri sendiri?
Anda tengah pening nk beli hadiah apa untuk kawan,BFF,adik,mak,kakak??
Anda nak cari hadiah yang berbaloi tapi tak mahal?
Anda suka beli set lengkap untuk muka?
Anda penting kan kualiti?
.
SEMUA YANG KORANG PERLUKAN ADA DALAM 1 SET
'I LOVE U' NI.!!




'I'
- WAWA FOUNDATION STICK


❤️sesuai untuk semua tone kulit

❤️full coverage

❤️tekstur lembut dan halus

❤️padat dan jimat

❤️tahan lebih 2 bulan 

❤️tak berketul dan bercapuk

❤️kulit lebih glow, cerah dan halus

❤️SPF15

.

'LOVE' - WAWA CREAM BLUSHER

❤️warna pink natural

❤️blusher dan eyeshadow

❤️Senang nak blend
.

'U' -WAWA SHADING STICK

❤️tak terlalu gelap

❤️boleh blend dengan Foundation Stick kalau nak gelapkan skin tone

❤️shading untuk runcingkan pipi/dagu. Wajib pakai kalau muka nak nampak kecik

❤️hidung nampak lebih mancung

❤️shading stick lagi senang guna dari powder

❤️boleh dijadikan eyeshadow

.

 Yang lagi BEST.! Semua TRAVEL SAIZ tau sayang.! Nak bawa mana-mana pun SENANG.!

Sponge 'LOVE' nie nak bagi FREE untuk CUSTOMER terawal ORDER.!!

ORDER SEKARANG TAU.!!

.
Tekan sini untuk ORDER 1 BOX Sekarang! RM49.90 sahaja!

.
Tekan sini untuk ORDER 2 BOX sekarang! RM99.80 sahaja!
.
Tekan sini untuk ORDER 3 BOX sekarang! RM149.70 sahaja! FREE POSTAGE!