Wawa Cosmetics Store

FACE SUNSCREEN

MYR35.00

Sunscreen tak penting ???

Sebelum mindset kita salah, baik kita buat research dulu. Takut nanti menyesal dikemudian hari πŸ₯Ί

Dalam banyak banyak skincare, sunscreen lah skincare paaaaaling penting !!

Why ?

Tanpa sunscreen, cahaya matahari boleh cancel balik semua kebaikan yang ada pada toner, moisturiser, serum dan lain lain.

So terdedahlah kepada kesan kesan diatas πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»

Ghisau kan ?? πŸ˜₯πŸ˜₯
.



Special texture sunscreen for you guys 😱πŸ”₯

Yes its lotion but bukan sebarang lotion yang kita selalu tengok tu tau. Wawa punya special sikit khas untuk u guys !!

Lotion but creamy and thin !! Yang bestnya bila apply dekat skin rasa sangat sangat moist and sejukkk je muka ni 😭😭

Yang penting apply two finger tips je tau, itu kadar yang mencukupi untuk whole face kita. Jangan terlalu kurang dan terlalu lebih yaa πŸ˜‰

Yang dah pernah try mesti faham keistimewaan wawa sunscreen ni 😍